Skip to main content

Där ditt golvprojekt blir verklighet

Flat Floor, med expertis i golvkonstruktioner, samarbetar med toppleverantörer för att leverera premiummaterial – allt för att förverkliga ert projekt!

Vi levererar expertis inom golvkonstruktion och högkvalitativa lösningar, i partnerskap med ledande leverantörer, för att säkerställa att era projekt uppfyller branschens högsta standarder.

OSLAGBAR EXPERTIS INOM GOLVKONSTRUKTION

/EXPERTIS

GOLVUPPBYGGNAD

Flat Floor är specialiserade på att utveckla solida och välkonstruerade golvstrukturer anpassade för den krävande industriella miljön.

Läs mer om golvuppbyggnad

GOLVAVJÄMNING

Ditt sökande efter det perfekta släta golvet slutar här. Som experter inom golvavjämning, fixar vi ojämnheter och springor för att ge dig en slät och hållbar yta.

Läs mer om golvavjämning

FOGFRIA GOLV

Fogfria golv är idealiska för utrymmen med högt slitage, och vi på Flat Floor erbjuder högkvalitativa lösningar som passar alla behov.

Läs mer om fogria golv

I en värld av genvägar och kompromisser är våra experter på Flat Floor dedikerade till ett oöverträffat åtagande för operativ excellens och kundnöjdhet.

Har du frågor inför nästa projekt?

/GOLVLÖSNINGAR

Industrigolv

Utforska vårt urval av hållfasta industrigolv anpassade för krävande miljöer. Designade för att tåla tung trafik, kemiska utsläpp och långvarig användning, våra industrigolv erbjuder en lösning som inte kompromissar med prestanda.

Läs mer om industrigolv

Massagolv

Massagolvet som möter dina behov av jämnhet och hållbarhet. Vi specialiserar oss på avancerad golvavjämning för att leverera en perfekt plan yta, oavsett underlagets utmaningar.

Läs mer om massagolv

Komfortgolv

Komfortgolv som kombinerar ergonomi med estetik. Perfekt för arbetsplatser där komfort och ljudnivåer är lika viktigt som golvets hållbarhet och enkel underhåll.

ESD-golv

Säkerställ en statiskt kontrollerad miljö med våra ESD-golv. Idealiska för utrymmen som hanterar känslig elektronik och där elektrostatiska urladdningar måste hållas i schack.

Läs mer om ESD-golv

Upptäck golvet som förvandlar ditt utrymme. Kontakta oss för en konsultation idag och ta ett steg mot hållbarhet och stil med Flat Floor.

BEGÄR OFFERT

HÅLLBARA GOLVKONSTRUKTIONER

Vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan och förespråka hållbara byggmetoder. Vi förstår att varje val vi gör i vår golvkonstruktionsprocess kan ha en påverkan på miljön. Därför väljer vi att använda miljövänliga material och tekniker i våra golvkonstruktioner där det är möjligt.

Vi är stolta över att erbjuda hållbara lösningar som inte kompromissar med kvalitet eller estetik. Låt oss tillsammans bygga golv för framtiden – golv som tar hänsyn till både människor och planeten.

/VÅRA TJÄNSTER

Epoxigolv

Högkvalitativa epoxigolv som står emot kemikalier och slitage, idealiskt för industriella och kommersiella utrymmen.

Läs mer om epoxigolv

Polyuretangolv

Flexibla och tåliga polyuretangolv som hanterar termiska chocker och temperaturvariationer med bravur, perfekt för livsmedelsindustrin.

Läs mer om polyuretangolv

Akrylgolv

Snabbhärdande och robusta akrylgolv, som erbjuder en slitstark yta för högtrafikerade områden och kommersiella utrymmen.

Läs mer om akrylgolv

Designgolv

Elegant design och hållbarhet möts i våra designgolv, som skapar en estetiskt tilltalande och funktionell arbetsmiljö.

Flytspackling

Effektiv fallspackling som säkerställer korrekt avvattning och minimerar vattenskador, essentiellt i våta utrymmen.

Planspackling

Jämna ut ojämna underlag med vår planspackling, som förbereder golvytan för beläggning och säkerställer en hållbar finish.

Läs mer om planspackling

För att säkerställa att din golvkonstruktion håller högsta klass, utforska våra tjänster inom epoxi, polyuretan och akrylgolv. Kontakta oss på Flat Floor för expertis som ger resultat.

Ta ditt projekt till nästa nivå med våra specialiserade golvkonstruktionstjänster.

BEGÄR OFFERT

Frågor och svar

Här nedan svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi får om fogfria golv. Vi har strävat efter att ge svar på många aspekter, men det kan alltid finnas något vi har missat. Om du har en specifik fråga eller fundering inför ditt kommande golvprojekt, tveka inte – kontakta oss gärna!

Varför välja fogfria golv istället för traditionella golv?

Fogfria golv erbjuder en sömlös och enhetlig yta som är både estetiskt tilltalande och funktionell. Utan fogar minimeras samlade smuts och bakterier, vilket gör golvet mer hygieniskt och lättare att rengöra. Dessutom kan fogfria golv anpassas estetiskt för att matcha olika designpreferenser och är ofta mer slitstarka än traditionella golv.

Hur länge varar golvet?

Med rätt skötsel kan ett fogfritt golv hålla i flera decennier. Dess hållbarhet gör det till ett utmärkt val för platser med hög trafik eller där golvet utsätts för mekanisk eller kemisk påverkan. Regelbunden rengöring och undvikande av skarpa eller tunga föremål som kan skada ytan kommer att förlänga golvets livslängd avsevärt.

Är fogfria golv resistenta mot kemikalier?

Ja, de flesta, särskilt de av hög kvalitet som vi erbjuder, är resistenta mot ett brett spektrum av kemikalier. Detta gör dem särskilt lämpliga för miljöer som laboratorier, verkstäder eller industrier där kemikalier ofta används.

Hur sköter man bäst ett fogfritt golv?

Fogfria golv är relativt lätta att underhålla. Regelbunden dammsugning eller sopning för att avlägsna smuts och skräp, följt av våttorkning med ett milt rengöringsmedel, är oftast allt som krävs. Undvik slipande rengöringsmedel eller verktyg som kan repa ytan. Vid behov av en djuprengöring eller för att ta bort envisa fläckar, konsultera oss eller tillverkarens anvisningar för bästa metod.

Kan man lägga fogfritt golv över ett befintligt golv?

I de flesta fall ja. Ett av fördelarna med fogfria golv är dess flexibilitet att kunna appliceras över många befintliga golvytor, förutsatt att underlaget är stabilt, rent och fritt från fukt. För bästa resultat rekommenderar vi att man konsulterar med oss för att bedöma förutsättningarna för ditt specifika golv.

Artiklar från vår blogg

garagegolv olika stilar
DIY - Gör det själv

Epoxyfärg till garagegolv – Så undviker du en DIY-katastrof hemma

Oavsett om du är en entusiastisk nybörjare eller en erfaren installatör, kan ett gör-det-själv-projekt som…
Flytspackling betonggolv i källare
DIY - Gör det själv

Flytspackla betonggolv i källare

Att flytspackla ett betonggolv i en källare kan vara ett utmärkt sätt att skapa en…
Flytspackla golv
DIY - Gör det själv

Flytspackla golvet själv – Enkel guide Steg-för-Steg

Att flytspackla golvet är en effektiv metod för att åstadkomma ett plant och stadigt underlag,…