Skip to main content

Komfortgolv för kommersiella- och offentliga miljöer

Komfortgolv från Flat Floor erbjuder stil och slitstyrka, perfekt för både affärsmiljöer och offentliga utrymmen. Med fokus på hållbarhet, levererar vi kvalitet i varje steg.

Skapa med Flat Floor

Med oss får du mer än bara ett golv. Du får en partner som förstår ditt behov av kvalitet, hållbarhet och stil. Vare sig det är för en lokal, ett sjukhus eller en trendig bar, har vi kompetensen och erfarenheten att leverera.

Användningfsområde:

 • Skola
 • Kontor
 • Lagerlokaler
FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Har du frågor inför nästa projekt?

När funktionalitet möter bekvämlighet

I en era där detaljer och hållbarhet spelar så stor roll, står våra slitstarka och fogfria komfortgolv ut som den perfekta lösningen för kommersiella- och offentliga utrymmen.

Vad gör våra komfortgolv speciella?

 • Akustisk perfektion: Reducerar oljud och skapar en tystare miljö.
 • Miljömedveten: Golv med låga VOC-emissioner, som respekterar miljön.
 • Byggda för att hålla: Motståndskraftiga mot slitage och varar länge.
 • Individuell design: Ditt utrymme, ditt val av färg och stil

Där våra golv skiner

  • Kontor där kvalitet och utseende är prioriterat.
  • Konstgallerier som behöver en solid men stilfull grund.
  • Spa- och wellnesscenter där komfort möter hållbarhet.
  • Medicinska faciliteter som kräver enkel rengöring och långvarig kvalitet.
  • Trendiga matställen som vill matcha deras meny med deras golv.
  • Utrymmen där det dagliga slitage möter estetisk design.

Underhåll av komfortgolv

Underhåll av komfortgolv är ofta enkelt och problemfritt, vilket gör dem till ett populärt val för många miljöer. Tack vare dess släta, fogfria yta kan smuts och fläckar enkelt torkas bort med en fuktig trasa eller mopp.

Det är rekommenderat att regelbundet dammsuga eller torrmoppa för att ta bort löst smuts och förhindra repor. För en djupare rengöring kan man använda ett milt rengöringsmedel avsedd för golv. Det är viktigt att undvika slipande eller kemiska rengöringsmedel som kan skada golvytan. Regelbunden vård förlänger golvets livslängd, bevarar dess estetik och säkerställer att dess komfortegenskaper bibehålls över tid.

Har du frågor inför nästa projekt?

HÅLLBARA GOLVKONSTRUKTIONER

Vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan och förespråka hållbara byggmetoder. Vi förstår att varje val vi gör i vår golvkonstruktionsprocess kan ha en påverkan på miljön. Därför väljer vi att använda miljövänliga material och tekniker i våra golvkonstruktioner där det är möjligt.

Vi är stolta över att erbjuda hållbara lösningar som inte kompromissar med kvalitet eller estetik. Låt oss tillsammans bygga golv för framtiden – golv som tar hänsyn till både människor och planeten.

Från idé till verklighet.

Oavsett kund, stor som liten, så är vi här för att hjälpa dig att hitta rätt val för just ditt projekt.

/OMDÖMEN

DET SKALL VARA TRYGGT ATT ANLITA OSS

Kunder som anlitar Flat Floor ska känna sig trygga från start till slutinstallation. Därför erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt möte ute på plats där projektet äger rum.

Vi har använt oss av Flat Floor många gånger i olika projekt. Varje gång har de levererat exakt det de har sagt, trevlig och serviceminded personal. Levererar kvalitetsjobb och ser till att kunden blir nöjd. Rekommenderar varmt Flat Floor!

Danny K.

“Grymt bra från början till slut! Ville ha ett betonggolv i mitt kök. Dom kom och kollade på jobbet innan och gav mig råd samt en kostnadsfri offert och resultatet blev perfektion. Precis vad jag ville ha ☺️”

Mathilda E.

Snabbt, trevligt och professionellt. Kunde med kort varsel dyka upp och jobbade snabbt. Fint slutresultat.

Fredrik H.

Simply put, Salient is an excellent tool to accelerate growth and save time. We've been very pleased with the results from implementing the platform into our company.

Zak ReidCTO at Envato