Skip to main content

Akrylgolv

Ditt golv är fundamentet för din framgång, och med Flat Floor blir det både hållbart och estetiskt tilltalande! Våra akrylgolv för industrin är framställda för att motstå de mest utmanande arbetsförhållandena, samtidigt som de minimerar underhållskostnaderna och stärker säkerhetsnormerna. När varje detalj spelar roll, sätt din tillit till Flat Floor.

SÄTT NY STANDARD MED FLAT FLOOR’S AKRYLGOLV

Flat Floor representerar framkantsteknik inom akryl för industriella miljöer. Genom att leverera golv som motstår tunga belastningar, plötsliga temperaturförändringar och ständig rörelse, återspeglar vi vad högsta kvalitet verkligen betyder för industrigolv.

Flat Floor’s akrylgolv kombinerar hållbarhet med sofistikerad estetik. Vi garanterar att ditt industriutrymme är välutrustat inte bara för dagens arbetskrav, utan även rustat för morgondagens innovationer, samtidigt som vi maximerar ditt värde över tid.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT
Golvavjämning

VARFÖR VÄLJA AKRYL FÖR INDUSTRIGOLV

 • Estetik & Langlevdhet: Våra golv balanserar perfekt mellan utseende och prestanda, med ett brett spektrum av stilar för att se till att ditt industrigolv kompletterar din företagsidentitet.
 • Miljöresistens: Våra beläggningar är skräddarsydda för att stå emot olika miljöpåfrestningar, vilket bevarar golvytan från oavsiktlig skada och för tidigt slitage.
 • Flexibilitet vid temperaturförändringar: Designade för att flexibelt anpassa sig till olika temperaturmiljöer, en essentiell egenskap i industriella utrymmen med varierande klimatförhållanden.
 • Skreddarsydd säkerhet: Tack vare valmöjligheter i yttekstur kan vi anpassa ditt golv till de unika säkerhetsstandarder din verksamhet behöver.
 • Överlägsen standard: Genom att arbeta tillsammans med toppexperter inom branschen, säkerställer vi att ditt golv konstant motsvarar, och ofta överträffar, branschens förväntningar.

AKRYLBELÄGGNING KONTRA AKRYLFÄRG

Inom segmentet av industriella och kommersiella ytlösningar framträder akryl som ett kraftfullt alternativ. Valet mellan akrylbeläggning och akrylfärg kan dock verka komplext, då subtila variationer och unika egenskaper kan tippa vågskålen åt det ena eller andra hållet. Nedan ger vi en genomgång av dessa distinktioner samt de fördelar och nackdelar som följer med dem.

En jämförelse av industriella och kommersiella akrylgolv

 • Tjocklek: Medan akrylbeläggning erbjuder en robust och tjock yta, ger akrylfärg oftast en tunnare finish.
 • Förberedelse: Akrylbeläggningar kan kräva mer förarbete, som slipning och grundning, för optimalt resultat. Å andra sidan kan akrylfärg vara mer förlåtande och kräva mindre förberedelse.
 • Livslängd: Tack vare sin tjockare konsistens kan akrylbeläggningar ha en längre livslängd jämfört med akrylfärger.

Akrylbeläggning

 • UV-resistens: Många akrylbeläggningar är skapade för att stå emot UV-strålning, vilket minskar risken för missfärgning över tid.
 • Kemikaliebeständighet: Den tjocka ytan kan erbjuda bättre skydd mot kemiska spill och korrosion.
 • Varaktig glans: Den håller sin lyster och estetik under längre tid även vid konstant användning.

Akrylfärg

 • Snabb applicering: Torkningstiden är ofta kortare, vilket kan minska driftsavbrott.
 • Variabilitet i design: Färgen kan blandas i ett spektrum av färger och mönster, vilket erbjuder många designalternativ.
 • Ekonomiskt effektiv: Ofta billigare än beläggningar och kan vara ett kostnadseffektivt alternativ för vissa applikationer.

Akrylbeläggning

 • Kostnad: Kan vara dyrare både vad gäller material och arbetskostnader på grund av den mer omfattande förberedelsen.
 • Tidsåtgång: Kräver längre tid för korrekt applicering och torkning.

Akrylfärg

 • Tunna lager: Kan behöva omappliceras oftare än beläggningar.
 • Mindre hållbar: Även om de är robusta, kan de inte hålla lika länge under intensiv användning som en beläggning.
 • Akrylbeläggning: Rekommenderas för industriella miljöer som fabriker, lager och stora kommersiella utrymmen där slitstyrka och lång livslängd är avgörande.
 • Akrylfärg: Passar bättre för mindre kommersiella utrymmen, kontor, och platser där estetik är viktigare än extrem hållbarhet.
fogfria golv

ATT VÄLJA MELLAN AKRYLBELÄGGNING OCH AKRYLFÄRG

För företagsledare som står inför beslutet mellan akrylbeläggning och akrylfärg, är det avgörande att titta bortom den initiala kostnaden.

Initiala kostnader jämfört med långsiktig avkastning

Vid första anblicken kan akrylfärg te sig som ett mer ekonomiskt val. Men när man beaktar framtida underhåll och produktens livslängd kan ekvationen förändras.

Nyttiga faktorer att överväga

Det är centralt att granska produktens prestanda över tid, vilken typ av underhåll som krävs och hur ofta. Faktorer såsom UV-resistens, beständighet mot slitage och förväntad livslängd kan spela en avgörande roll i beslutsprocessen.

Optimera din investering

Genom att göra en omfattande ekonomisk analys som beaktar både nuvarande och framtida behov, kan företagsledare fatta ett informerat beslut som ger bäst avkastning på investeringen över tid.

Har du frågor inför nästa projekt?

HÅLLBARA GOLVKONSTRUKTIONER

Vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan och förespråka hållbara byggmetoder. Vi förstår att varje val vi gör i vår golvkonstruktionsprocess kan ha en påverkan på miljön. Därför väljer vi att använda miljövänliga material och tekniker i våra golvkonstruktioner där det är möjligt.

Vi är stolta över att erbjuda hållbara lösningar som inte kompromissar med kvalitet eller estetik. Låt oss tillsammans bygga golv för framtiden – golv som tar hänsyn till både människor och planeten.

Från idé till verklighet.

Oavsett kund, stor som liten, så är vi här för att hjälpa dig att hitta rätt val för just ditt projekt.

/OMDÖMEN

DET SKALL VARA TRYGGT ATT ANLITA OSS

Kunder som anlitar Flat Floor ska känna sig trygga från start till slutinstallation. Därför erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt möte ute på plats där projektet äger rum.

Vi har använt oss av Flat Floor många gånger i olika projekt. Varje gång har de levererat exakt det de har sagt, trevlig och serviceminded personal. Levererar kvalitetsjobb och ser till att kunden blir nöjd. Rekommenderar varmt Flat Floor!

Danny K.

“Grymt bra från början till slut! Ville ha ett betonggolv i mitt kök. Dom kom och kollade på jobbet innan och gav mig råd samt en kostnadsfri offert och resultatet blev perfektion. Precis vad jag ville ha ☺️”

Mathilda E.

Snabbt, trevligt och professionellt. Kunde med kort varsel dyka upp och jobbade snabbt. Fint slutresultat.

Fredrik H.

Simply put, Salient is an excellent tool to accelerate growth and save time. We've been very pleased with the results from implementing the platform into our company.

Zak ReidCTO at Envato