Skip to main content

Massagolv

Massagolv från Flat Floor kombinerar hållbarhet, estetik och en unik känsla under fötterna. För arbetsplatser som värderar komfort och skönhet – välj Flat Floor.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Flat Floor är ledande inom massagolv, där vi kombinerar innovativa lösningar med välbeprövade metoder. Vår expertis inom att utforma golv som förenar komfort med slitstyrka gör oss till det förstahandsvalet för storkök och industrikök som inte nöjer sig med annat än det bästa.

Våra tjänster för massagolv

Golvavjämning

Inom industriella miljöer, där varje detalj spelar roll, blir underlaget för massagolvet avgörande. Vår specialiserade golvavjämning säkerställer en yta som är både jämn och robust, skapad för att motstå intensiva påfrestningar.

Läs mer om golvavjämning för massagolv

Epoxibeläggning

I utmanande industriella omgivningar, som den i storkök och industrikök, är golvytan avgörande. Det som utmärker vår epoxibeläggning för massagolv är dess imponerande tjocklek.

Denna tjocklek garanterar inte bara enastående hållbarhet, utan också en slät och estetisk yta. Den robusta beläggningen innebär också längre hållbarhet, färre behov av reparationer och minskade underhållskrav.

Läs mer om epoxibeläggning för massagolv

Polyuretanlack

När det gäller att maximera livslängden och hållbarheten för ditt massagolv, är polyuretanlack ett oumbärligt steg. Denna lack appliceras ovanpå epoxibeläggningen, och fungerar som ett extra skyddslager. Inte bara förstärker den golvytan, men den bidrar också till att förlänga beläggningens hållbarhet och skydda den mot slitage.

Läs mer om polyuretanlack för massagolv

Massagolv med hållbarhet i industristandard

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Din partner för massagolv i Stockholm

När du väljer oss för ditt massagolv, investerar du inte bara i ett toppklassigt golv, utan också i en samarbetspartner som stöttar dig från början till slut. Med vår gedigna expertis inom massagolv för industriella, kommersiella och bostadsrelaterade miljöer, garanterar vi kvalitet genom hela projektet. Bläddra igenom bilder från några av våra framstående massagolvsprojekt i Stockholm nedan.

Frågor och svar

Här nedan svarar vi på några av de frågor vi oftast stöter på. Även om vi har strävat efter att täcka många ämnen kan vi ha missat något. Har du en specifik fråga eller fundering inför ditt kommande projekt? Tveka inte – kontakta oss gärna!

Användningsområden för massagolv

1. Storkök och Restauranger:
I miljöer där hygien är av yttersta vikt och spill är en daglig händelse, erbjuder massagolven en sömlös, lättstädad yta som kan motstå både varma och kalla spill, samtidigt som den upprätthåller en elegant estetik.

2. Industriella Anläggningar:
Från tillverkningsanläggningar till verkstäder, massagolv tål den hårda belastningen av tung utrustning och maskiner, samtidigt som det erbjuder en skridsäker yta som bidrar till säkerheten på arbetsplatsen.

3. Kontor och Affärsutrymmen:
I moderna kontor och affärsutrymmen där estetik möter funktionalitet, erbjuder massagolv en sofistikerad yta som är hållbar nog att hantera hög fottrafik, samtidigt som den ger en touch av elegans.

4. Hälso- och Sjukvårdsfaciliteter:
I sjukhus, kliniker och andra vårdinrättningar där hygien är avgörande, erbjuder massagolven en lätt att rengöra lösning som står emot bakterier och andra föroreningar, samtidigt som den ger en lugnande atmosfär för patienter och personal.

Varför välja massagolv framför andra golvtyper?

Massagolv erbjuder en perfekt balans mellan estetik och funktion. Dessa golv skapar en sömlös yta som är både visuellt tilltalande och robust nog för krävande miljöer.

Utan fogar minimeras uppsamling av smuts och bakterier, vilket underlättar rengöring och underhåll. Dessutom är massagolv idealiska för ställen som behöver en skräddarsydd estetik kombinerat med långvarig prestanda.

Hur länge håller ett massagolv?

Ett välunderhållet massagolv kan variera i flera decennier. Detta golv är utformat för att motstå de tuffaste förhållandena, från hög fottrafik till kemikalieresistens. Med regelbunden skötsel kan du maximera ditt massagolvs livslängd.

Tål det kemikalier och spill?

Absolut. Våra massagolv är konstruerade för att vara resistenta mot ett brett spektrum av kemikalier, vilket gör dem till ett utmärkt val för miljöer som storkök, laboratorier och industrier där spill kan vara en vanlig förekomst.

Hur går man bäst tillväga för att underhålla golvet?

Massagolv är generellt lättskötta. För daglig skötsel rekommenderas dammsugning eller sopning, följt av våttorkning med ett milt rengöringsmedel. Undvik starka kemikalier eller slipande verktyg. Vid behov av djuprengöring bör du alltid rådfråga oss eller följa tillverkarens anvisningar.

Kan man applicera massagolv ovanpå befintliga golv?

I de flesta situationer, ja. Massagolv kan appliceras över en rad befintliga underlag, förutsatt att dessa är stabila och fria från fukt eller skador. Innan applicering rekommenderar vi dock alltid en professionell bedömning av underlaget för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Artiklar från vår blogg

Lägga epoxigolv själv
DIY - Gör det själv

Så lägger du epoxigolv själv

I det här inlägget kommer vi att utforska hur du själv kan lägga epoxigolv och…

Vad är massagolv?

Massagolv är en unik typ av golvbeläggning som kombinerar funktion, estetik och komfort på ett enastående sätt. Namnet ”massagolv” kan först ge intrycket av att det handlar om ett golv särskilt designat för massageutrymmen, men det är långt ifrån hela sanningen.

Grunden i ett massagolv ligger i dess konstruktion och material, som är skapade för att ge en mjuk och följsam känsla under fötterna. Detta bidrar till en ökad komfort, särskilt i utrymmen där individer kan stå eller gå under längre perioder. Men komforten är inte det enda som massagolvet erbjuder. Dess design och materialval bidrar också till en hög hållbarhet och lång livslängd.

Massagolv i industrikök

Utöver dess komfort och hållbarhet, är massagolv också estetiskt tilltalande. De kommer i en rad olika stilar, mönster och färger, vilket gör det möjligt att skräddarsy golvets utseende efter en specifik inredningsstil eller varumärkesidentitet. Detta gör dem idealiska för kommersiella utrymmen, bostadssektorer och till och med vissa industriella applikationer.

Det är en investering i komfort, hållbarhet och estetik som kan höja atmosfären och kvaliteten på vilket utrymme som helst.