Skip to main content

Om oss

Flat Floor – Där estetik möter funktionalitet, drivet av tre decenniers erfarenhet

Att ständigt finnas där för våra kunder, vare sig det är via telefon eller personligen på plats – Alltid där.

Vi sätter stolthet i att göra vårt samarbete enkelt och effektivt. Att ständigt vara tillgängliga för våra kunder, över telefon som fysiskt på plats, är något vi sätter stor stolthet i.

VILKA VI ÄR

2019 grundades Flat Floor AB med et enda mål: att leverera högkvalitativ service till nöjda kunder.

Vi prioriterar att endast arbeta med de ledande leverantörerna i branschen som kan lova den högsta kvalitén med lägsta möjliga miljöpåverkan. Du som kund ska känna dig trygg från start till slutinstallation. Efteråt återkopplar vi för att säkerställa kvalité och att du som kund är nöjd med ditt nya golv.

HUR VI SKILJER OSS

Vi har en enormt hög arbetsmoral som genomsyrar hela företaget. Vårt sätt att jobba effektivt, oavsett projekt, sätter vi stor stolthet i. Alltid med långsiktighet och hållbarhet i beaktning uppfyller vi vårt syfte genom att leverera utmärkta produkter till nöjda kunder.  Ständigt tillgängliga och alltid med rätt produkter till hands – det ska vara enkelt att nyttja Flat Floors kompetens.

ER TRYGGA LEVERANTÖR

Kunder som anlitar oss ska känna sig trygga från start till slutinstallation. Därför erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt möte ute på plats där projektet äger rum. Vi ämnar utföra varje arbete med högkvalitet och inom överenskommen tidsram.  Bland våra kunder finns såväl företag och entreprenörer som bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Dessutom vill vi leverera produkter med en så låg klimatmässig påverkan som möjligt.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS

Vi innehar en bred erfarenhet av olika arbetsmetoder relaterade till golv. Har du en fråga – tveka inte att ställa den till oss.

/OMDÖMEN

DET SKALL VARA TRYGGT ATT ANLITA OSS

Kunder som anlitar Flat Floor ska känna sig trygga från start till slutinstallation. Därför erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt möte ute på plats där projektet äger rum.

Vi har använt oss av Flat Floor många gånger i olika projekt. Varje gång har de levererat exakt det de har sagt, trevlig och serviceminded personal. Levererar kvalitetsjobb och ser till att kunden blir nöjd. Rekommenderar varmt Flat Floor!

Danny K.

“Grymt bra från början till slut! Ville ha ett betonggolv i mitt kök. Dom kom och kollade på jobbet innan och gav mig råd samt en kostnadsfri offert och resultatet blev perfektion. Precis vad jag ville ha ☺️”

Mathilda E.

Snabbt, trevligt och professionellt. Kunde med kort varsel dyka upp och jobbade snabbt. Fint slutresultat.

Fredrik H.