Skip to main content

Pool

Skapa och förnya din pool med innovativa idéer och lösningar som förbättrar golvet, väggarna och alla andra delar i ditt poolområde. Med våra högkvalitativa beläggningar och golv från Flat Floors kan du skapa en poolmiljö som är fullt anpassningsbar med en rad olika färger och effekter.

Skapa din drömpool med Flat Floors exklusiva beläggningar

Simbassänger är en plats för avkoppling, lek och njutning. Med Flat Floors exklusiva och anpassningsbara beläggningar kan du förvandla din pool till en privat oas som kombinerar skönhet och funktion i perfekt harmoni.

Om du vill undvika synliga fogar och istället skapa sömlösa ytor är Microtopping® den perfekta lösningen för dig. Denna innovativa teknik möjliggör skapandet av kontinuerliga ytor utan synliga fogar, vilket ger din pool en oändligt strömmande känsla.

Låt oss hjälpa dig att förvandla din pool till en havsliknande oas där du kan koppla av och njuta av den naturliga miljön. Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna med Microtopping® och få en kostnadsfri offert för att skapa din drömpool.

Har du frågor inför nästa projekt?

HÅLLBARA GOLVKONSTRUKTIONER

Vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan och förespråka hållbara byggmetoder. Vi förstår att varje val vi gör i vår golvkonstruktionsprocess kan ha en påverkan på miljön. Därför väljer vi att använda miljövänliga material och tekniker i våra golvkonstruktioner där det är möjligt.

Vi är stolta över att erbjuda hållbara lösningar som inte kompromissar med kvalitet eller estetik. Låt oss tillsammans bygga golv för framtiden – golv som tar hänsyn till både människor och planeten.

Från idé till verklighet.

Oavsett kund, stor som liten, så är vi här för att hjälpa dig att hitta rätt val för just ditt projekt.

/OMDÖMEN

DET SKALL VARA TRYGGT ATT ANLITA OSS

Kunder som anlitar Flat Floor ska känna sig trygga från start till slutinstallation. Därför erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt möte ute på plats där projektet äger rum.

Vi har använt oss av Flat Floor många gånger i olika projekt. Varje gång har de levererat exakt det de har sagt, trevlig och serviceminded personal. Levererar kvalitetsjobb och ser till att kunden blir nöjd. Rekommenderar varmt Flat Floor!

Danny K.

“Grymt bra från början till slut! Ville ha ett betonggolv i mitt kök. Dom kom och kollade på jobbet innan och gav mig råd samt en kostnadsfri offert och resultatet blev perfektion. Precis vad jag ville ha ☺️”

Mathilda E.

Snabbt, trevligt och professionellt. Kunde med kort varsel dyka upp och jobbade snabbt. Fint slutresultat.

Fredrik H.

Simply put, Salient is an excellent tool to accelerate growth and save time. We've been very pleased with the results from implementing the platform into our company.

Zak ReidCTO at Envato