Skip to main content

GOLV FÖR ALLMÄNNA PLATSER OCH OFFENTLIGA MILJÖER

Flat Floors erbjuder innovativa idéer och lösningar för att skapa eller renovera golvet, väggarna och andra ytor på allmänna platser och offentliga miljöer, som kontor, köpcenter och hotell, butiker. Med våra högkvalitativa golvbeläggningar och golvkonstruktioner blir renoveringsprocessen enkel och anpassningsbar, samtidigt som vi levererar både funktionella och estetiska egenskaper

Renoveringen börjar tillsammans med oss

Vackra och slitstarka golv gjorda för allmänna platser och miljöer

I en offentlig miljö behöver golvmaterialet vara robust nog för att hantera gående arbetare och kunder, inklusive smuts och fukt som kan dras in med skorna. Dessutom är det fördelaktigt om golvet är stöttåligt och bidrar till högkvalitativ inomhusluft för både personal och potentiella besökare.

Vid val av golv till offentliga utrymmen är det också önskvärt att minimera ljudnivån, eftersom alla typer av ljud kan påverka arbetskomforten och kundernas välbefinnande negativt.

Flat Floor erbjuder golvalternativ för allmänna utrymmen, alltid utformade för att vara hållbara, sanitära och halkfria.
Med ett omfattande sortiment av material och utformningar är det möjligt att skapa en önskad golvlösning som uppfyller specifika behov.

Har du frågor inför nästa projekt?

HÅLLBARA GOLVKONSTRUKTIONER

Vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan och förespråka hållbara byggmetoder. Vi förstår att varje val vi gör i vår golvkonstruktionsprocess kan ha en påverkan på miljön. Därför väljer vi att använda miljövänliga material och tekniker i våra golvkonstruktioner där det är möjligt.

Vi är stolta över att erbjuda hållbara lösningar som inte kompromissar med kvalitet eller estetik. Låt oss tillsammans bygga golv för framtiden – golv som tar hänsyn till både människor och planeten.

Från idé till verklighet.

Oavsett kund, stor som liten, så är vi här för att hjälpa dig att hitta rätt val för just ditt projekt.

/OMDÖMEN

DET SKALL VARA TRYGGT ATT ANLITA OSS

Kunder som anlitar Flat Floor ska känna sig trygga från start till slutinstallation. Därför erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt möte ute på plats där projektet äger rum.

Vi har använt oss av Flat Floor många gånger i olika projekt. Varje gång har de levererat exakt det de har sagt, trevlig och serviceminded personal. Levererar kvalitetsjobb och ser till att kunden blir nöjd. Rekommenderar varmt Flat Floor!

Danny K.

“Grymt bra från början till slut! Ville ha ett betonggolv i mitt kök. Dom kom och kollade på jobbet innan och gav mig råd samt en kostnadsfri offert och resultatet blev perfektion. Precis vad jag ville ha ☺️”

Mathilda E.

Snabbt, trevligt och professionellt. Kunde med kort varsel dyka upp och jobbade snabbt. Fint slutresultat.

Fredrik H.

Simply put, Salient is an excellent tool to accelerate growth and save time. We've been very pleased with the results from implementing the platform into our company.

Zak ReidCTO at Envato