Skip to main content

Renovera utomhus

Skapa det perfekta golvet och beläggningen för ditt utomhusområde, designat för hållbarhet utan begränsningar i tjocklek. Uppdatera ytor genom att välja bland ett stort utbud av färger och effekter för att skapa ett unikt, skräddarsytt golv. Välj ditt föredragna material och skapa allt från torg och ramper till väggar och parkeringsplatser - alla med en modern och hållbar finish!

Minimal inverkan, maximal effekt

PGenom att välja Flat Floors lösningar för att förnya ytor sparar du både tid och pengar. Med vår metod som använder ett minimalt tjockt material, behöver du inte göra ändringar på det omgivande landskapet.

Samma nivå som det gamla golvet: minimal inverkan

Våra lösningar fungerar mycket bra även med minimala materialtjocklekar. Med bara några få millimeter material kan en åldrad yta förvandlas. Där inre och yttre ytor möts är det essentiellt att bibehålla en konstant nivå, för att förhindra vattenintrång och undvika snubbelrisker. Detta innebär också att det inte finns något behov att ändra på dörrar, dörrkarmar och golvsocklar.

Ytor resistenta mot frysa/tina-cykler

Här står uthållighet i fokus: Flat Floors lösningar erbjuder extremt hållbara, cementbaserade golv som står emot fordonsbelastning på bästa sätt. Om de underhålls på rätt sätt erbjuder de även utmärkt skydd mot växlingar mellan frysning och tining. Speciella skyddsresiner ger dessutom extra halkresistens, vilket är särskilt användbart på platser som runt pooler.

Renovera på bara fyra steg

Att förnya golv med Ideal Works system är smidigt och effektivt, och allt utförs av våra utbildade och certifierade hantverkare. Processen består av fyra steg:

  1. RENGÖRING av det befintliga golvet eller avjämningslagret
  2. YTBEHANDLING av den rengjorda ytan för att skapa en jämn bas
  3. APPLICERING av den utvalda produkten
  4. SKYDD av den färdiga ytan med ett lämpligt skyddande tätningsmedel

Har du frågor inför nästa projekt?

HÅLLBARA GOLVKONSTRUKTIONER

Vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan och förespråka hållbara byggmetoder. Vi förstår att varje val vi gör i vår golvkonstruktionsprocess kan ha en påverkan på miljön. Därför väljer vi att använda miljövänliga material och tekniker i våra golvkonstruktioner där det är möjligt.

Vi är stolta över att erbjuda hållbara lösningar som inte kompromissar med kvalitet eller estetik. Låt oss tillsammans bygga golv för framtiden – golv som tar hänsyn till både människor och planeten.

Från idé till verklighet.

Oavsett kund, stor som liten, så är vi här för att hjälpa dig att hitta rätt val för just ditt projekt.

/OMDÖMEN

DET SKALL VARA TRYGGT ATT ANLITA OSS

Kunder som anlitar Flat Floor ska känna sig trygga från start till slutinstallation. Därför erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt möte ute på plats där projektet äger rum.

Vi har använt oss av Flat Floor många gånger i olika projekt. Varje gång har de levererat exakt det de har sagt, trevlig och serviceminded personal. Levererar kvalitetsjobb och ser till att kunden blir nöjd. Rekommenderar varmt Flat Floor!

Danny K.

“Grymt bra från början till slut! Ville ha ett betonggolv i mitt kök. Dom kom och kollade på jobbet innan och gav mig råd samt en kostnadsfri offert och resultatet blev perfektion. Precis vad jag ville ha ☺️”

Mathilda E.

Snabbt, trevligt och professionellt. Kunde med kort varsel dyka upp och jobbade snabbt. Fint slutresultat.

Fredrik H.

Simply put, Salient is an excellent tool to accelerate growth and save time. We've been very pleased with the results from implementing the platform into our company.

Zak ReidCTO at Envato