Skip to main content

Golvkostnadskalkylator

Med vår enkla projektkalkylator får du en snabb inblick i ditt kommande golvprojekts potentiella kostnader.

Denna uppskattning ger dig en första inblick i ditt golvprojekts potentiella kostnader, men priset kan variera baserat på detaljerade bedömningar. Notera att uppskattningen inte är bindande.

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Golvkalkylator
Estimerat
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Dölj Visa

Ditt nästa golvprojekt med hållbarhet i industristandard

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT

Golvbeläggning med Fogfria golv i Stockholm

När du väljer fogfria golv från oss, investerar du inte bara i en sömlös och hållbar golvyta, utan också i en partner som stödjer dig genom hela resan. Med vår expertis inom fogfria golv för industri, kommersiella utrymmen och bostäder, lovar vi enastående kvalitet i varje detalj. Utforska våra senaste fogfria golvprojekt från Flat Floor’s uppdrag i Stockholm nedan.

Frågor och svar

Här nedan svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi får om fogfria golv. Vi har strävat efter att ge svar på många aspekter, men det kan alltid finnas något vi har missat. Om du har en specifik fråga eller fundering inför ditt kommande golvprojekt, tveka inte – kontakta oss gärna!

Varför välja fogfria golv istället för traditionella golv?

Fogfria golv erbjuder en sömlös och enhetlig yta som är både estetiskt tilltalande och funktionell. Utan fogar minimeras samlade smuts och bakterier, vilket gör golvet mer hygieniskt och lättare att rengöra. Dessutom kan fogfria golv anpassas estetiskt för att matcha olika designpreferenser och är ofta mer slitstarka än traditionella golv.

Hur länge varar golvet?

Med rätt skötsel kan ett fogfritt golv hålla i flera decennier. Dess hållbarhet gör det till ett utmärkt val för platser med hög trafik eller där golvet utsätts för mekanisk eller kemisk påverkan. Regelbunden rengöring och undvikande av skarpa eller tunga föremål som kan skada ytan kommer att förlänga golvets livslängd avsevärt.

Är fogfria golv resistenta mot kemikalier?

Ja, de flesta, särskilt de av hög kvalitet som vi erbjuder, är resistenta mot ett brett spektrum av kemikalier. Detta gör dem särskilt lämpliga för miljöer som laboratorier, verkstäder eller industrier där kemikalier ofta används.

Hur sköter man bäst ett fogfritt golv?

Fogfria golv är relativt lätta att underhålla. Regelbunden dammsugning eller sopning för att avlägsna smuts och skräp, följt av våttorkning med ett milt rengöringsmedel, är oftast allt som krävs. Undvik slipande rengöringsmedel eller verktyg som kan repa ytan. Vid behov av en djuprengöring eller för att ta bort envisa fläckar, konsultera oss eller tillverkarens anvisningar för bästa metod.

Kan man lägga fogfritt golv över ett befintligt golv?

I de flesta fall ja. Ett av fördelarna med fogfria golv är dess flexibilitet att kunna appliceras över många befintliga golvytor, förutsatt att underlaget är stabilt, rent och fritt från fukt. För bästa resultat rekommenderar vi att man konsulterar med oss för att bedöma förutsättningarna för ditt specifika golv.

Artiklar från vår blogg

Lägga epoxigolv själv
DIY - Gör det själv

Så lägger du epoxigolv själv

I det här inlägget kommer vi att utforska hur du själv kan lägga epoxigolv och…