Skip to main content

Renovera inomhus

Skapa din drömmiljö med våra idealiska lösningar för inomhusrenoveringar. Välj bland en riklig palett av färger och effekter för att skräddarsy ditt golv eller ytbeläggning. Med vår höga anpassningsförmåga kan vi tillgodose dina unika behov och önskemål. Förnya ditt kök, badrum, butik eller trappor med en unik touch!

Snabba insatser utan behov av rivning

Med Flat Floors lösningar kan du snabbt och rent skapa en ny, värdefull cementyta, utan det störande bullret och de höga kostnaderna som följer med en rivning. Processen är tidsbesparande och minimerar smuts och damm. Golven passar utmärkt för golvvärme och tack vare sin slimmade tjocklek bidrar de till förbättrad värmeisolering.

Inomhusrenovering

Inget behov av att ändra golvprofilen

Genom att välja Flat Floors lösningar för att förnya ytor, sparar du både tid och pengar. Med vår metod som använder ett minimalt tjockt material, slipper du att göra förändringar på dörrar, dörrkarmar och golvsocklar.

Med omtanke om miljön

Genom att återanvända befintliga golv bidrar vi till miljöskyddet. Inget avfallsmaterial uppstår under processen. Om du föredrar cementbaserade ytor, är Ideal Work det smarta och hållbara valet.

Renovera på bara fyra steg

Att förnya golv med Ideal Works system är smidigt och effektivt, och allt utförs av våra utbildade och certifierade hantverkare. Processen består av fyra steg:

  1. RENGÖRING av det befintliga golvet eller avjämningslagret
  2. YTBEHANDLING av den rengjorda ytan för att skapa en jämn bas
  3. APPLICERING av den utvalda Ideal Work-produkten
  4. SKYDD av den färdiga ytan med ett lämpligt skyddande tätningsmedel

Har du frågor inför nästa projekt?

HÅLLBARA GOLVKONSTRUKTIONER

Vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan och förespråka hållbara byggmetoder. Vi förstår att varje val vi gör i vår golvkonstruktionsprocess kan ha en påverkan på miljön. Därför väljer vi att använda miljövänliga material och tekniker i våra golvkonstruktioner där det är möjligt.

Vi är stolta över att erbjuda hållbara lösningar som inte kompromissar med kvalitet eller estetik. Låt oss tillsammans bygga golv för framtiden – golv som tar hänsyn till både människor och planeten.

Från idé till verklighet.

Oavsett kund, stor som liten, så är vi här för att hjälpa dig att hitta rätt val för just ditt projekt.

/OMDÖMEN

DET SKALL VARA TRYGGT ATT ANLITA OSS

Kunder som anlitar Flat Floor ska känna sig trygga från start till slutinstallation. Därför erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt möte ute på plats där projektet äger rum.

Vi har använt oss av Flat Floor många gånger i olika projekt. Varje gång har de levererat exakt det de har sagt, trevlig och serviceminded personal. Levererar kvalitetsjobb och ser till att kunden blir nöjd. Rekommenderar varmt Flat Floor!

Danny K.

“Grymt bra från början till slut! Ville ha ett betonggolv i mitt kök. Dom kom och kollade på jobbet innan och gav mig råd samt en kostnadsfri offert och resultatet blev perfektion. Precis vad jag ville ha ☺️”

Mathilda E.

Snabbt, trevligt och professionellt. Kunde med kort varsel dyka upp och jobbade snabbt. Fint slutresultat.

Fredrik H.

Simply put, Salient is an excellent tool to accelerate growth and save time. We've been very pleased with the results from implementing the platform into our company.

Zak ReidCTO at Envato