Skip to main content

Designgolv

Golvet är fundamentet i din verksamhet. Med Flat Floor får du designgolv som kombinerar hållbarhet med stilfull design, allt medan de är optimerade för att tåla de mest krävande arbetsmiljöerna. Våra golv minskar underhållskostnaderna och höjer säkerhetsstandarden i din verksamhet. När varje kvadratmeter räknas, är det klokt att välja designgolv från Flat Floor.

UPPTÄCK DESIGN I VARJE DETALJ MED FLAT FLOOR’S DESIGNGOLV

designgolv garage

Flat Floor representerar expertis när det kommer till att förena estetik med industriell styrka. Vi erbjuder designgolv som står emot den dagliga belastningen från tunga maskiner, kemiska utsläpp och konstant trafik, samtidigt som vi sätter en ny standard för vad designgolv verkligen kan vara.

Våra designgolv är mer än bara en praktisk lösning; de är en investering i din verksamhets framtid. Med en kombination av lång livslängd och visuell tilltalande design säkerställer vi att ditt arbetsområde inte bara möter dagens behov, utan också är förberett för morgondagens utmaningar, allt medan vi hjälper till att optimera dina driftskostnader.

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT
polyuretangolv

VARFÖR VÄLJA DESIGNGOLV FRÅN FLAT FLOOR

  • Estetik & Funktion: Våra designgolv förenar kvalitet med skönhet, och med ett omfattande utbud av designalternativ säkerställer vi att ditt industrigolv speglar ditt företags image.
  • Kemikaliebeständighet: Våra beläggningar är konstruerade för att motstå krävande industriella kemikalier, vilket bidrar till att skydda ditt golv mot potentiella skador och slitage.
  • Temperaturresistens: Våra golv är utrustade för att hantera temperaturvariationer, en kritisk faktor i industrimiljöer med maskiner och värmeprocesser.
  • Anpassad Säkerhet: Med diverse alternativ för halkresistens, kan vi skräddarsy ditt golv utifrån de specifika säkerhetsbehov som din industri kräver.
  • Förstklassig Kvalitet: Genom att samarbeta med branschens främsta, säkerställer vi att ditt designgolv kontinuerligt uppfyller, och överträffar, industristandarden.

Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /home/flatfloo/public_html/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/helpers/helpers.php on line 60

Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /home/flatfloo/public_html/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/helpers/helpers.php on line 60

DESIGNGOLV – EN UNIK KOMBINATION AV STIL OCH HÅLLBARHET

I en värld där första intrycket räknas, spelar valet av golv en avgörande roll i hur ditt varumärke uppfattas. Designgolv från Flat Floor kombinerar estetik med funktion, och skapar en välkomnande atmosfär samtidigt som de står emot de påfrestningar som dagens snabba affärsmiljö medför.

  • Estetik: Våra designgolv är tillgängliga i en rad olika stilar, färger och finishar, vilket säkerställer att ditt utrymme reflekterar ditt varumärkes unika identitet.
  • Hållbarhet: Trots sin elegans är våra designgolv byggda för att tåla tuffa förhållanden, inklusive hög trafik, spill och mekaniska belastningar, vilket garanterar en lång livslängd.
  • Anpassningsbarhet: Vi förstår att varje utrymme är unikt, därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika behov och estetiska önskemål.
  • Underhåll: Designgolven är lätta att underhålla och rengöra, vilket minskar de totala underhållskostnaderna och säkerställer att ditt golv ser nytt ut år efter år.
  • Installationsprocess: Vår professionella installationsteam säkerställer en smidig process från början till slut, så att du kan njuta av ditt nya designgolv så snart som möjligt.
polyuretanbeläggning

Har du frågor inför nästa projekt?

HÅLLBARA GOLVKONSTRUKTIONER

Vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan och förespråka hållbara byggmetoder. Vi förstår att varje val vi gör i vår golvkonstruktionsprocess kan ha en påverkan på miljön. Därför väljer vi att använda miljövänliga material och tekniker i våra golvkonstruktioner där det är möjligt.

Vi är stolta över att erbjuda hållbara lösningar som inte kompromissar med kvalitet eller estetik. Låt oss tillsammans bygga golv för framtiden – golv som tar hänsyn till både människor och planeten.

Från idé till verklighet.

Oavsett kund, stor som liten, så är vi här för att hjälpa dig att hitta rätt val för just ditt projekt.

/OMDÖMEN

DET SKALL VARA TRYGGT ATT ANLITA OSS

Kunder som anlitar Flat Floor ska känna sig trygga från start till slutinstallation. Därför erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt möte ute på plats där projektet äger rum.

Vi har använt oss av Flat Floor många gånger i olika projekt. Varje gång har de levererat exakt det de har sagt, trevlig och serviceminded personal. Levererar kvalitetsjobb och ser till att kunden blir nöjd. Rekommenderar varmt Flat Floor!

Danny K.

“Grymt bra från början till slut! Ville ha ett betonggolv i mitt kök. Dom kom och kollade på jobbet innan och gav mig råd samt en kostnadsfri offert och resultatet blev perfektion. Precis vad jag ville ha ☺️”

Mathilda E.

Snabbt, trevligt och professionellt. Kunde med kort varsel dyka upp och jobbade snabbt. Fint slutresultat.

Fredrik H.

Simply put, Salient is an excellent tool to accelerate growth and save time. We've been very pleased with the results from implementing the platform into our company.

Zak ReidCTO at Envato